Lucan Veteraani-kesä

Minä, mamman rakas mussukka Luca, olen saavuttanut veteraani-iän. Ei siltä kyllä tunnu, jalka nousee yhtä reippaasti kuin ennenkin ja lihakset ovat hyvässä timmissä. No joka tapauksessa, tapaustahan juhlistettiin kuuden näyttelyn kesäturneella…tai no siis näyttelyitähän olisi ollut seitsemän, mutta Pieksämäen kohdalla mamma mokoma sekoili päivissä ja H-hetkellä oli kaupassa ostelemassa minulle herkkuja. Rehellisesti sanottuna, ei minua kauheasti harmittanut, herkut maistuivat silti, mutta mammaa taisi vähän harmittaa..tai aika paljonkin.

Mutta aika komeastihan minä esiinnyin kesän aikana, kuudesta näyttelystä tuli viisi Rotunsa paras veteraani-sijoitusta ja yhdessä tulin toiseksi heti velipuoli Leevin jälkeen. Parit Rodun paras tittelit tuli napattua ja kerran olin paras uros ja kahdesti toiseksi paras.  Mutta enitenhän mamma on iloinnut niistä neljästä Best in Show veteraani sijoituksesta. Minä kun en oikein osannut päättää, mikä paikka on paras, niin ajattelin kokeilla jokaista 😉 Ja kaupan päälle kokeilin vielä Ryhmäsijoitusta Polvijärvellä. Makoisia kaikki ja en voi kieltää etteikö ruusukkeet ja pokaalit olleet minustakin hienoja. Mutta kaikkein parasta oli kyllä se namujen ja pusujen määrä, kun ihmiset olivat niin iloisia! ♥ Kiitos vielä Susanna-mamma kivasta kesästä, ollaan me hyvä tiimi 😀

Tässä vielä vähän niin kuin sellainen yhteenveto, kyllä minä taidan olla itsekin vähän ylpeä, komea mikä komea 😉

  • Polvijärvi Rop, Rop-vet, Ryp-3, BIS1-vet
  • Joensuu Vsp, Rop-vet, BIS4-vet
  • Ristijärvi Rop, Rop-vet, BIS3-vet
  • Kuopio Vet-2, SA
  • Äänekoski Rop-vet, pu-2
  • Joensuu Rop-vet, pu-2, BIS2-vet