Pennut muuttopuuhissa

Niin se aika vaan hurahtaa! Äsken niiden syntymää vielä jännitettiin ja nyt ne muuttavat jo omien perheidensä iloksi. Viimeisenä iltana järjestettiin vielä kuvaussessiot ja niiden satoa tässä alla. Ohjelmaan kuului tietysti myös ensimmäinen kylvyssäkäynti ja pöhötys ihan kunnolla. Omat pentureput tuunattiin valmiiksi ja alettiin odottamaan uusia perheitä.  Ensimmäisenä lähti Taigaksi nimetty Viola pitkälle matkalle Rovaniemelle perjantai päivänä :) . Illalla omaan kotiinsa Jyväskylään matkasi Rude. Rude pääseekin kaveeraamaan Armin ja Romeon kanssa :) Ja sitten lauantaina omaan kotiinsa Joensuuhun matkasi ikiliikkuja touhupeppu Tessa :)

Kuulumisia uusista kodeista on jo kuulunut ja kaikilla menee hyvin :) Ja se on aina yhtä ihana kuulla ♥

Vielä kerran ihanaa pentuaikaa kaikille ja onnea uuteen kotiin!!