Kesä tuli!

Nytpä meille saapuikin kesä ihan kerralla! Pentuset vietiinkin siis ulos ja siellähän riemua riittää :)

Pennut ovat nyt kuuden viikon ikäisiä ja edessä onkin eläinlääkärin tarkastus  ja sirutus. Viikon päästä  osa porukasta muuttaakin jo omiin  koteihinsa, niin se aika rientää. Yksi tytöistä etsii vielä omaa kotia.

Kiireesti onkin esiteltävä pentueen viimeinen mutta ei suinkaan vähäisin, pentueen ainoa mies :) Poika syntyi 20.3.16 klo 6.41. mustana pallerona. Kuonossa oli valkoinen viiru ja sukatkin olivat valkoiset, samoin hännänpää. Painoa tasaiset 232 g.  Lempinimeksi keksittiin Marcello, La Boheme oopperan mukaan. Siitäpä nimi lyhenikin Marioksi :) Ja nyt poju on lopulta Rude :) Virallinen nimi tulee olemaan Eccezionale Veramente. Toivottavasti nimi on enne ja pojasta kehkeytyy todella poikkeuksellinen ♥ Rude on vahva komea poika rohkealla luonteella :) Tosin pentueen tytöt pyörittävät pojua mennen tullen 😉

 

Ja sitten niitä ulkoilukuvia