Pentukuumeen nostatusta

Meillä kävikin mieluisia vieraita eräänä iltana, pentujen vanhempien Lucan ja Chiaran, kasvattaja Susanna tuli Kajaanista visiitille Heidin ja Sisun kanssa :) Ja lisää kuviakin tietysti otettiin kun oli taitava seisottelija paikalla. Kiitos vielä kovasti käynnistä ja kommenteista Susanna ja Heidi!

Yksi narttupentu porukasta olisi vielä vapaana. Rosina on kaunis, vahva ja leveäpurentainen narttu :) Hänet voisimme myös sijoittaakin sopivan kodin löytyessä.

 

Esittelyvuorossa pennuista on Viola – Natashan Estate Italiana. Violasta tulee luultavasti kultainen väriltään kuten äidistään. Viola syntyi 20.3.16 neljäntenä klo 6.17. Painoa neidillä oli 220 g. Viola on pentueen rauhallisin, mutta virtaa löytyy hänestäkin. Viola tykkää kovasti olla sylissä. Äitinsä kopio senkin suhteen ♥

 

Koko porukastakin räpsittiin kuvia urakalla :) Pennut ovat alkaeneet seurustelemaan myös Luca – isän kanssa. Luca on kyllä uskomattoman kärsivällinen lastensa suhteen ♥  Kotiin jäävä pentu on saatu nyt valittua ja Mimistä kuoriutuu Aida luovutuksen jälkeen 😉