Pentuja yli laidan

pentumainos

Nytpä alkaa pentulaatikolla tapahtua! Tai oikeastaan, ei enää laatikolla, se jouduttiin jo heivaamaan ulos. Pentuja alkoi tulla yli laidan 😉 Nyt opetellaan elämään aitauksessa. Veikkaan kyllä, että aitauskaan  ei enää kohta riitä. Onhan siinäkin  Chiara-mammaa varten portti, jota voi käyttää pakoreittinä.

Pennut ovat nyt kolmiviikkoisia. Nyt on kiva alkaa tosissaan seuraamaan pentujen erilaisia luonteita. Jauhelihaa on alettu maistelemaan ja hyvin maistuu. Pikkuisilla jaloilla kävellään jo tosi taitavasti ja leikki on alkanut :) Ihmisten sylissä tykätään olla myös ♥ mutta parasta tietysti on edelleen se oma äiti.

Tästä viikosta lähtien alkaa kukin pentu esittäytymään vuorollaan. Ensimmäisen vuoron nappaa Rosina, joka syntyi ensimmäisenä 20.3. klo 4.23. Hauskana seikkana voitaisiin mainita, että Rosinahan oli ensimmäiset 12 tuntia poika 😉 Unenpöpperöisen kätilön silmät vähän ”täpästivät” . Hetken aikaa unta vihdoin saatuamme ihmettelimme, että minne se soopeli poika on hävinnyt. No, siitä olikin kuoriutunut tyttö 😉 Rosina painoi syntyessään 236 g ja näytti mustalta, mutta tumma soopeli hänestä varmaan tulee. Niskassa on valkea täplä, sukat ovat valkoiset ja rinta valkea. Luonteeltaan Rosina vaikuttaa tässä vaiheessa mutkattomalta, reippaalta tytöltä. (Tähän tulee lisää kuvia Rosinansta)

 

 

Ryhmäkuviakin otettiin…