Luca näyttelyn komein veteraani Polvijärvellä

Luca RYP-3

Luca RYP-3

Niin se aika vaan kuluu ja meidän Lucastakin on tullut veteraani! Niinpä kahden vuoden tauon jälkeen lähdettiin taas näyttelyyn.

Ja miten hienosti meillä menikään! Kotiin saatiin kantaa ruusuketta ja pokaalia sylikaupalla :)

Kasvattaja Susannan handlaamana Luca oli Rotunsa paras veteraani, paras uros ja lopulta rodun voittaja. Ja eipä siinä kaikki. Ryhmäkehässä Luca tuli hienosti kolmanneksi. Siitäpä juostiin sitten kovaa vauhtia Veteraanikehään. Ja draivi olikin sellainen, että komea Luca vei koko potin ja oli koko näyttelyn komein vetaraani 😀 Täytyy sanoa, että olipa mahtava päivä!! Kiitos vielä hirveästi Susanna ja tietysti ihana Luca ♥ Melkoinen veteraaniuran aloitus!

Lucan arvostelu (tuomari Markku Kipinä)

”Vahva luustoinen, hyvä runkoinen, tyypiltään erinomainen uros, jolla hyvä koko ja runko. Erinomainen ylälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä turkki. Pitkälinjainen riittävän vahva maskuliininen pää, vahva purenta. Hyvät silmät ja kallo. Näyttävä sivuliike. Hieman löysä edestä. Kiva luonne.”