Hei, me leikitään!

Nyt on vipinää ja vilskettä tullut meidän pentuhuoneeseen. Pennut leikkivät ja painivat ihan tosissaan. Kiinteäruoka maistuu, matolääkettä on nautittu toistamiseen ja hampaatkin ovat osaksi puhjenneet. Chiara mamma silti kiltisti vielä pentuja imettää. Ja se aitaus, eipä se riittänyt sekään, portin yli näppärästi jo rymytään :) Kaikki ovat reippaita ja rohkeita.

Sunnuntaina käytiin isäpappa Lucan kanssa ensimmäisessä Veteraanikehässä. Ja kaikki meni suurenmoisesti, näyttelyn paras veteraani saatiin tuoda kotiin! :) Niinpä juhlan jälkihumussa on vierähtänyt pari päivää ja pentupäivitys vähän viivähtänyt 😉

Pennut ovat nyt sen ikäisiä, että niitä voi tulla tervehtimään. Varauksiakin aletaan ottamaan vastaan. Siispä viestiä vain tännepäin treffeistä!  Pari perhettä onkin jo käynyt tutustumassa ja lisää on tulossa viikonloppuna. Ja pennut ja emä ovat ottaneet kyllä kaiken irti paijailuista ♥

Ja esittelyvuorossa on nyt Aida, joka putkahti maailmaan toisena 20.3. klo 5.11. Painoa neidillä oli 218 g. Luonteeltaan Aida vaikuttaa olevan reipas ja utelias. Hiukan toisia on kiva välillä komentaakin 😉