Ensimmäiset poseeraukset

Pentuset ovat ehtineet  tänään viiden viikon ikään ja perinteiset seisomakuvat otettiin. Ja aina se on yhtä haasteellista, mutta jotain saatiin tulokseksikin. Illan ohjelmassa on vielä puolipesut eli tänään opetellaan todella koiranelämää.

Pentujen luona on vieraita käynyt ja nytpä kotia vailla on enää yksi tyttönen.

Ja esittelyvuorossahan on nyt Mimi. Pentueen keskimmäinen, tyttö syntyi 20.3. klo 5.25 vain vartin päästä Aidan syntymästä. Painos neidillä oli 250 g. Nyt meidän pikku ahmatti painaa hiukkasen enemmän. Mimi on ensimmäisenä ruokakupilla ja joskus ehkä viimeisenäkin 😉 Leppoisa tyttö, tulee juttuun kaikkien kanssa ja sylissäkin viihtyy mainiosti. Mimi on pentueen mustin, mutta valkoista löytyy rinnasta, tassuista ja hännänpäästä.

 

Ja lopun katraan posetukset