Lipton RYP-4

Nytpä on näytelty parit näyttelyt mökkitunnelmissa :) Keiteleelle ja Heinävedelle on totuttu menemään mökille, mutta nytpä menimmekin näyttelyyn..ja sitten kyllä sinne mökillekin.

Viikko sitten Keiteleellä Lipton pisti parastaan ja oli hienosti ROP ja lopulta upeasti RYP-4! Paras uros kehässä Lipton viilettikin velipuoliensa Karman ja Remun kanssa. Ja kannustamassa ollut isukki Luca saikin olla ylpeä jälkikasvustaan, kun pojat valloittivat kaikki kolme palkintosijaa. Ryp-kehää emme valitettavasti päässeet todistamaan, koska Keiteleeltä hurautettiinkin suoraan hakemaan suloista Armia ♥ Mutta Tanja luonnollisesti hoiti homman upeasti Lipposen kanssa, kiitos Tanja 😀

Heinävedellä Lipton oli taas mukavasti Pu2 ja sai vara-Sertin. Luca oli sielläkin kannustamassa poikaansa ja jatkoikin siitä mummolan kautta mökkeilemään. Mökillä Sarvikummussa kerättiinkin sitten kaikki paikkakunnan punkit karvoihin. Että semmoisia tuliaisia…

Samalla saatiin iloisia uutisia Salosta, jossa Willi-Walle oli ollut jun eri2 ja oli ensimmäistä kertaa Sertinarvoinen :)