Tuloksia, tuloksia

Nytpä onkin aika livahtanut ja sivut jääneet päivittämättä, mutta kerrotaanpa nyt sitten kuulumisia isompana ryppäänä.

Lipton on ahkeroinut näyttelyissä mukavin tuloksin. Vaasa Kv:stä tuli Serti, vara-Cacib ja Pu2-sijoitus. Outokummusta ensimmäinen vara-Serti ja Pu-kakkosia oltiin sielläkin. Pieksämäellä napsahti eri1 ja Sa. Vähän alkoi meidän Lipposta kisaväsymys painamaan ja niinpä nyt onkin menossa pieni tauko.

Natashan D-pennuista Nessi, Romeo ja Walle ovat edustaneet niin virallisissa kuin epävirallisissakin näyttelyissä. Välillä on oltu erinomaisia ja välillä erittäin hyviä. Kiitos kaikille innokkuudesta :) Julia, Torsti ja Touko ovat viettäneet kevättä kaikenlaisissa muissa touhuissa, terveisiä sinnekin :)

 

Lucan muukin jälkikasvu on myös kunnostautunut näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Karma oli juuri varkaudessa VSP, Helmi Ruotsissa ROP, Venäjän tytöt Yurmis Fidel – kennelistä ovat menestyneet oikein loistavasti. Lisäksi suloinen Helmi nousi agilityn kakkosluokkaan. Oikein paljon onnea kaikille!