Winner 2014 Show

Tänä vuonna ajelimme pitkästä aikaa Helsingin Voittaja näyttelyyn. Menomatkalla kiersimme mutkan kautta ja kävimme  katsomassa suloisia koiranpentuja. Sitten muutama tunti unta ja aamulla aikaisin Messukeskukseen. Kotiin saimmekin palata sitten iltapäivällä muikeana Voittaja-koiran kanssa :)

Sittenpä niitä oikein mukavia tuloksia:

  • Natashan D’Amante Casanova – Walle – hienosti urospentujen voittaja (VSP) oikein ihanalla arvostelulla ♥
  • Fair Fable Fast And Furious – Lipton- Juniori Voittaja 2014, Paras uros 2 ja Serti! ♥

Sanomattakin selvää, että olemme tuloksista erittäin iloisia ja onnellisia 😀 Kiitoksia Anita Wallen tuomisesta näytille ja hienosta esityksestä :) Ja kiitos Tanja Liptonin mallikkaasta esittämisestä! Suuret onnittelut Fair Fable kennelin ensimmäisestä Voittaja-tittelistä 😀 Kiitos, että saamme kuulua ihanan Lipposen taustajoukkoihin ♥

Ja sitten tunnelmia mukavasta päivästä…