Ristiäisiä vietetty, We have names :)

Chiaran ja Tundran vauvat ovat 11 päivän ikäisiä :) Painot ovat tuplaantuneet ja kaikki on mennyt hyvin. Chiara on ollut oikein mallikelpoinen mamma ♥ Nimiasiatkin on saatu kuntoon ja ristiäisiä vietetty 😉

Pentujen nimet ovat/ Puppies names are:

  • Natashan D’Abile Leonardo
  • Natashan D’Amante Casanova
  • Natashan D’Bello Romeo
  • Natashan D’ivino David
  • Natashan D’Bella Giulietta
  • Natashan D’Oro Margherita

Ensimmäiset yksittäiskuvat ovat nyt tässä. Pojat ovat vielä vapaana ja toinen tytöistä kaipailee sijoituskotia :) Luovutus on juhannuksena. Meille voi lähettää sähköpostia tai soittaa iltaisin. Tarkemmat tiedot pentueesta ja vanhemmista löytyy Puppies-valikosta.

Boys are available and another girl is looking for co-home. Please contact us by email. More information at puppies-drop down menu :)