Jälkikasvun kuulumisia

Olisikohan aika päivittää Lucan  ja Chiaran hienon jälkikasvun kuulumisia :)

Lucan pojat ovat kivasti kierrelleet näyttelyitä ja hienoja tuloksia on tullut.

Lucan ja Diwan lapsukaisista valioituneet ovat jo Remu ( FI Ch Tibicinan Last Revolution) ja Karma ( FI Ch Tibicinan Lord Of Karma). Cacibejakin on molemmilla pojilla Suomesta riittävästi ja useita PU-sijoituksia sekä parit Ropit ja Vsp:eet 😀 Ja muutenkin pojat ovat niin ihania, oikeita mummon mussukoita ♥ Nyt sitten vaan ulkomaita valloittamaan! Tytöistä Norjassa asusteleva Mia (Tibicinan Lady Lovette) on napsinut sertejä useammastakin maasta :)

Lucan ja Elsan naperoista ovat valioituneet Pirkko ( FI Ch Pindaros Kiss Kiss Bang Bang) ja Tarmo, joka on reissannut jo useammassakin maassa. Tarmo ( FI, LT, BY Ch LTW-13 Pindaros King Of Kings) onkin jo napsinut titteleitä useammankin 😀 Ruotsissa Monica-mamman kanssa asuva Hertta ( Pindaros Heart Killer) on myös sertiä vaille valio. Kuin myös veljensä Martti :)

Lucan ja Lizzien lapsista näyttelykehiä on Venäjällä kiertänyt ainakin Myla  ( Yurmis Fidel Sunrise Melody) ollen muutaman kerran Paras pentu :)

Tarmo

Tarmo

Karma

Karma

Mia

Mia

Hertta

Hertta

 

Pirkko

Pirkko

Martti

Martti

 

 

Chiaran ja Zokon lapsukaiset ovat nyt vuoden ikäisiä. Innokkain näyttelyjen kiertäjä on ollut Monacon auringossa paistatteleva Guess ( Tibicinan Only For Guess), tuloksena monta Paras pentu-sijoitusta :) Remun kämppäkaveri Kaapo ( Tibicinan One Of Kind) on napsinut 2 vara-sertiä :)

Kaapo

Kaapo

 

Thank you Petra, Susanna, Monica, Virpi and Vikki for the pics :)